Vlastnosti Emamectin Benzoate!

Emamectin benzoát je nový typ vysokoúčinného polosyntetického antibiotického insekticídu, ktorý sa vyznačuje ultra vysokou účinnosťou, nízkou toxicitou, nízkymi rezíduami a žiadnym znečistením.Jeho insekticídna aktivita bola uznaná a v posledných rokoch sa rýchlo propagoval ako vlajkový produkt.

 

Charakteristika lieku Emamectin Benzoate

 

Dlhotrvajúci účinok: Insekticídny mechanizmus emamectin-benzoátu spočíva v zásahu do funkcie vedenia nervov škodcu, takže sa stratí jeho bunková funkcia, dôjde k paralýze a najvyššia letálna rýchlosť sa dosiahne za 3 až 4 dni.

Benzoát emamektínu

 

 

Hoci Benzoát emamektínu nemá žiadne systémové vlastnosti, má silnú penetráciu a zvyšuje zvyškovú dobu liečiva, takže po niekoľkých dňoch nastane druhá vrcholná perióda insekticídu.

 

Vysoká aktivita: Aktivita emamectin-benzoátu sa zvyšuje so zvyšujúcou sa teplotou.Keď teplota dosiahne 25 °C, insekticídna aktivita sa môže zvýšiť 1000-krát.

 

Nízka toxicita a žiadne znečistenie: Emamectin Benzoate má vysokú selektivitu a vysokú insekticídnu aktivitu proti škodcom z radu Lepidoptera, ale ostatní škodcovia sú relatívne nízke.

 

Predmetom prevencie a liečbyBenzoát emamektínu

Phosphoptera: červík broskyňový, červotoč bavlníkový, červotoč, valček z listov ryže, motýľ kapustový, valček z listov jablka atď.

Dvojkrídlovce: mušky, ovocné mušky, druhy mušiek atď.

 

Thrips: Západné strapky, melónové, cibuľové, ryžové atď.

 

Coleoptera: hmyz so zlatou ihlou, húsenice, vošky, molice, šupiny atď.

 


Čas odoslania: 29. augusta 2022