Aluminum phosphide(ALP) —he koho kūpono no nā pests e hoʻomalu ana i loko o ka hale kūʻai!

Ke hiki mai nei ka wā ʻohi!

Ke kū nei kāu hale kūʻai?

Ke pilikia nei ʻoe i nā pests i loko o ka hale kūʻai?

Pono ʻoe i kaAluminum phosphide(ALP) !

Hoʻohana pinepine ʻia ka phosphide aluminika ma ke ʻano he pesticide no nā kumu fumigation i nā hale kūʻai a me nā hale mālama., kela's no ka mea, he mea maikaʻi kona ma mua o nā pesticides ʻē aʻe:

 

1,ʻO ka hana ākea ākea:Hoʻohana maikaʻi ʻia ka phosphide aluminika e kūʻē i kahi ākea o nā meaʻai meaʻai i mālama ʻia, me nā iniseti, nā ʻiole, a me nā pests burrowing.Hāʻawi ia i ka mālama ʻana i nā mea ʻino e like me nā pipi, nā weevils, nā moth, a me nā rodents e hiki ke hoʻopili i nā kīʻaha i mālama ʻia, nā ʻanoʻano, a me nā waiwai ʻē aʻe.

 

2,ʻO ka maikaʻi o ka fumigation:Hoʻokuʻu ʻo Aluminum phosphide i ke kinoea phosphine i ka wā e ʻike ʻia ai ka makū i ka lewa a i ʻole nā ​​​​mea i mālama ʻia.He mea ʻawaʻawa loa ke kinoea i nā pests a loaʻa iā ia ka hiki ke komo maikaʻi, e ʻae iā ia e hōʻea i nā heluna pest huna i loko o nā huahana i mālama ʻia a i ʻole nā ​​​​mea hana o ka hale kūʻai.

 

3,Ka hopena i koe:Hiki i ka phosphide aluminika ke hāʻawi i kahi hopena koena, kōkua i ka pale ʻana i ka reinfestation ma hope o ka mālama mua ʻana.Hiki i ke kinoea i hoʻokuʻu ʻia i ka wā o ka fumigation ke komo i nā māwae, nā māwae, a me nā mea hoʻopili, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka mālama ʻana i nā pest ma nā wahi paʻakikī.

 

4,Maʻalahi o ka noi:Hoʻohana maʻamau ka alumini phosphide e like me nā papa a i ʻole nā ​​​​palapala i waiho ʻia i loko o nā keʻena fumigation i hoʻolālā ʻia a i hoʻolaha ʻia i loko o nā wahi i hoʻopilikia ʻia.He maʻalahi ke kaʻina hana noi.

 

5,Kūʻai haʻahaʻa: Hoʻohālikelike ʻia me nā mea fumigants a i ʻole nā ​​​​mea hoʻokele pest, alumini phosphideʻoi aku ka maʻalahi a maʻalahi hoʻi e hana. ʻAʻole ʻoe't pono e kau i ka nui o ke koina ma ke a'o kanaka.

 

Nānā nui,Aluminumphosphide(ALP)he mea kūponopesticide no ka fumigation ma nā hale kūʻai a me nā keʻena mālama!

aluminaphosphide


Ka manawa hoʻouna: Mei-31-2023