Ka hopena o ka hoʻohana ʻana i ka calcium prohexadione

Prohexadione Kaluma, ma ke 'ano he mea ho'oponopono ulu ulu'ōma'oma'o hou a me ke kaiapuni, loa'a ka laulā ākea, ka maika'i ki'eki'e a me ke koena, a hiki ke ho'ohana nui 'ia i nā mea 'ai e like me ka palaoa, ke kulina a me ka raiki, nā mea aila e like me ka pulupulu, ka pīni, ka soybean a me ka sunflower. , kālika, ʻuala, ʻalika, ʻala, pi, ʻōmato a me nā mea kanu ʻai ʻē aʻe;citrus, huawaina, cherries, pears, betel nuts, apple, peaches, strawberries, mango a me na laau hua e ae;He ākea loa kona manaʻolana hoʻohana.

 

hopena nui:

 

(1) Kāohi i ka ulu nui o nā mea kanu: ʻO ka hoʻomalu ʻana i ka ulu ikaika ka hana maʻamau oprohexadione calcium.Ma ka pale ʻana i ka synthesis o ka gibberellic acid i nā mea kanu, hiki iā ia ke hoʻomalu i nā kumu mānoanoa, hoʻopōkole i nā internodes, a hoʻonui i ke kūpaʻa o ka hale.

(2) Hoʻonui i ka chlorophyll: Ma ka hoʻomalu ʻana i ka ulu ʻana o nā kumu a me nā lau, hoʻonui ʻia ka photosynthesis o nā lau, e ʻoi aku ka ʻōmaʻomaʻo a me ka mānoanoa o nā lau.

(3) Hoʻonui i ka helu hoʻonohonoho hua: Calcium prohexadione ʻaʻole wale e hoʻomalu i ka ulu ʻana o nā kumu a me nā lau, akā hoʻoikaika pū i ka ʻokoʻa o ka pua, hoʻonui i ka helu hoʻonohonoho hua, paipai i ka hoʻonui ʻana i ka hua, hoʻonui i ka ʻono a me ka waihoʻoluʻu, a lawe mai i ka mākeke ma mua.

(4) Hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana o nā aʻa a me nā ʻōpala: Hiki i ka calcium prohexadione ke hoʻololi i ka nui o nā meaʻai i ka ʻāpana o lalo o ka honua i ka wā e kāohi ana i ka ulu ʻana o nā ʻōpala a me nā lau, e hoʻoikaika i ka hoʻonui ʻana i nā aʻa a i ʻole nā ​​ʻōpala, e hoʻomaikaʻi i ka mea maloʻo a me ka mālama ʻana, a hoʻonui. hua mai.hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi.

(5) E hoʻomaikaʻi i ke kūpaʻa koʻikoʻi: Hoʻoponopono ka calcium prohexadione i ka ulu a me ka ulu ʻana o nā mea kanu ma ke kāohi ʻana i ka ʻike o ka gibberellic acid i loko o nā mea kanu, e hoʻoikaika i nā mea kanu, ʻoi aku ka mānoanoa o nā lau, a me ka hoʻonui ʻana i ke kūpaʻa koʻikoʻi a me ka pale ʻana i nā maʻi o nā mea kanu.Kāohi i ka wā kahiko o nā mea kanu.

444


Ka manawa hoʻouna: Nov-24-2022