ʻAʻole mālama ʻo Imidacloprid i nā aphids.Maopopo iā ʻoe he aha nā pest ʻē aʻe e hiki iā ia ke hoʻomalu?

ʻO ka imidaclopridhe ʻano pyridine ring heterocyclic insecticide no ka hoʻomalu ʻana i nā pest.I ka manaʻo o kēlā me kēia kanaka, he lāʻau lapaʻau ka imidacloprid e hoʻomalu i nā aphids, ʻoiaʻiʻo, ʻo ka imidacloprid he insecticide ākea ākea, ʻaʻole wale ka hopena maikaʻi i nā aphids, akā he hopena maikaʻi nō hoʻi i nā thrips, whitefly keʻokeʻo, leafhopper a me nā mea ʻē aʻe. nā pepeke.He wikiwiki ka hopena o ka lāʻau, me ka absorption kūloko ikaika, hopena mau loa, a no nā lāʻau lapaʻau haʻahaʻa.Hiki ke mālama ʻia nā ʻano mea ʻino a pau e ka mālama ʻana i ka lepo, ka ʻōpala lau a me ka mālama ʻana i nā hua.Eia kekahi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena o ka imidacloprid i nā diptera a me Coleoptera pests.

吡虫啉可不只是防治蚜虫,你知道还能防治什么害虫吗?

Nā pests maʻamau i mālama ʻia eimidacloprid:

ʻO nā aphids, nā mea kanu, nā nalo keʻokeʻo, nā lau, nā thrips, nā wīwī raiki, nā mea liʻiliʻi lau a me nā mea ʻino ʻē aʻe.Eia nō naʻe, ʻaʻohe hopena pale o imidacloprid i nā mites a me nā nematodes root-knot

ʻO nā mea nui o nā huahana hoʻomākaukau imidacloprid:

5%EC,25%WP,35%SC,70%WDG,60%FS,20SL,20WP

Pehea e ho ohana:

1, hoʻomalu aphids, i ka hoʻokuʻu mua ʻana o nā ʻano mea kanu āpau, nā mea kanu, nā mea kanu, nā pua, nā kumulāʻau hua a me nā mea kanu ʻē aʻe, ka hoʻoheheʻe ʻana, hiki ke 10% imidacloprid wettable pauka 2000 mau manawa no ke kāʻei like.Hiki i ka manawa kūpono ke hiki i ka hapalua o ka mahina, a hiki i ka hopena o ka pale a me ka hoʻomalu ke piʻi ma mua o 90% -95%.

 

2. I ka hoʻomaluʻana i nā meaʻeha e like me ka thrips, nā miners lau a me nā meaʻaiʻai, 25% imidacloprid wettable pauka hiki ke kāpīpīʻia me 3000 manawa wai no ka mana.

 

3, i ka manawa o ka nail target, lau miner moth a me nā mea ʻino ʻē aʻe, 25% imidacloprid wettable pauka hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i 2500 mau manawa wai no ka mālama.

 

Eia kekahi, loaʻa iā ia kekahi hopena hoʻomalu i nā larvae o kekahi mau mea hōʻeha, hiki ke hoʻomalu ʻia e ka injection.

memo kūikawā:

I ke kaʻina o ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau, hiki ke hoʻohui ʻia me nā insecticides ʻē aʻe e like me ka hiki ke hoʻohana, ʻaʻole wale e hoʻonui i ka hopena mana, akā e hōʻemi hoʻi i ke kūʻē ʻana o nā pests.

ʻo kahi laʻana

1.Imidacloprid 0.1%+ Monosultap 0.9% GR

2.Imidacloprid25%+Bifenthrin 5% DF

3.Imidacloprid18%+Difenoconazole1% FS

4.Imidacloprid5%+Chlorpyrifos20% CS

5.Imidacloprid1%+Cypermethrin4% EC


Ka manawa hoʻouna: Nov-03-2023