ʻO ka sulfonylurea herbicide-bensulfuron-methyl i hoʻohana nui ʻia

Bensulfuron-methylno ka papa sulfonylurea o ka laulā ākea, kiʻekiʻe-efficiency, haʻahaʻa-toxic herbicides no nā māla paddy.Loaʻa iā ia ka hana ultra-high-efficiency.I ka manawa o ka hoʻopaʻa inoa mua ʻana, hiki i ke ʻano o 1.3-2.5g no 666.7m2 ke hoʻomalu i nā mauhele lau ākea ākea a me nā ʻōpala i nā mahina ʻai, a loaʻa iā ia nā hopena pale i ka mauʻu barnyard.

1. Waiwai kemika

ʻO ka huahana maʻemaʻe, he paʻa keʻokeʻo ʻole ʻole, paʻa i loko o ka solution wai liʻiliʻi (pH=8), a hoʻoheheʻe mālie ʻia i loko o ka hopena ʻakika.ʻO ka hapalua o ke ola he 11d ma ka pH 5 a me ka 143d ma ka pH 7. ʻO ka lāʻau mua he melemele māmā.

2. Mechanism o ka hana

Bensulfuron-methylhe herbicide systemic koho.Hiki i nā mea hana ke hoʻopuehu koke i loko o ka wai, e hoʻopili ʻia e nā aʻa a me nā lau o ka mauʻu a hoʻololi i nā ʻāpana āpau o ka mauʻu, ke keʻakeʻa i ka biosynthesis o nā waikawa amino, a pale i ka māhele cell a me ka ulu.Hoʻopilikia ʻia ka ulu ʻana o nā nāhelehele maʻalahi, a ʻo ka melemele mua ʻana o nā ʻiʻo ʻōpiopio e pale i ka ulu ʻana o nā lau, keʻakeʻa i ka ulu ʻana o nā aʻa a hoʻoulu i ka necrosis.Hoʻokomo nā mea hana i loko o ke kino laiki a hoʻololi koke i loko o nā kemika inert ʻole, i palekana i ka laiki.Hiki ke hoʻohana ʻia ke ʻano o ka hoʻohana ʻana, a hiki ke hoʻohana ʻia nā ʻano e like me ka lepo ʻawaʻawa, ke one ʻawaʻawa, ka ehu, a me ka ninini ʻana.He liʻiliʻi ka neʻe ʻana i ka lepo, a he liʻiliʻi ka hopena o ka mahana a me ka maikaʻi o ka lepo i kona hopena weeding.

3. Pahu hana

ʻO Bensulfuron-methyl kahi lāʻau lapaʻau paddy epoch:

333      444

Hiki ke hoʻololi ākea,

He kūpono ia no nā māla paddy ma lalo o nā ʻano ʻokoʻa, nā ʻāina ʻāina like ʻole a me nā ʻōnaehana mahiʻai like ʻole.

haʻahaʻa haʻahaʻa,

Hoʻemi ʻia ka nui o ka noi no ka ʻeka mai ke kiʻekiʻe kilokani o nā lāʻau lapaʻau kuʻuna i ka ʻāpana o ka grams.

laula laula o ka herbicidal,

He hopena hoʻomalu maikaʻi loa ia ma ka mauʻu ākea makahiki a me ka lau nahele, ʻoi aku hoʻi ma ka knotweed a me ka pipi, a he hopena pale ikaika i ka barnyardgrass a me nā mauʻu ʻē aʻe i nā kiʻekiʻe.

manawa noi lōʻihi,

Hiki ke hoʻohana ʻia ma mua a ma hope o nā mea kanu

Palekana kiʻekiʻe,

ʻAʻole palekana wale ia no ka mahiʻai ʻana o ka raiki i kēia manawa, ʻaʻohe hopena maikaʻi ʻole i ka ulu ʻana o ka raiki, ʻaʻohe koena lepo, a palekana loa no nā mea kanu ma hope.

Hiki ke hui pū ʻia

Hiki ke hui pū ʻia ʻo Bensulfuron-methyl me nā ʻano herbicides a hoʻohana pū ʻia i nā māla palaoa.

4. Hoʻomumu

ʻO ka hoʻonohonoho hoʻokahi

Bensulfuron-methyl 0.5%GR

Bensulfuron-methyl 10%WP

Bensulfuron-methyl 30%WP
Bensulfuron-methyl 60%WP

Bensulfuron-methyl 60%WGD

Hoʻohui hui

Bensulfuron-methyl 3%+Pretilachlor 32%OD

Bensulfuron-methyl 2%+Pretilachlor 28%EC

Bensulfuron-methyl 4%+Pretilachlor 36%OD

 

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2022