Bruken av diklorvos

Dichlorvos, et organofosfor insektmiddel, har høy toksisitet og gode insektdrepende effekter.La oss ta en titt på det sammen.

Dichlorvos er også kjent som DDVP, et slags organofosfat insektmiddel.Det rene produktet er en fargeløs til ravgul væske med en lett aromatisk lukt.Preparatet er lys gul til gulbrun oljeaktig væske, som spaltes sakte i vandig løsning og akselererer når den møter alkali.Det er varmestabilt og etsende for jern.Forgiftning for mennesker og dyr, høy giftighet for fisk og svært giftig for bier.

 

Den insektdrepende effekten av diklorvos

Dichlorvos er et bredspektret insektmiddel og akaricid.Det har effekten av kontaktdrap, mageforgiftning og gassing.Kontakteffekten er bedre enn triklorfon, og den slår ned skadedyr raskere.Den kan brukes til grønnsaker, frukttrær og en rekke jordbruksavlinger.

 

Anvendelsesområdet for diklorvos

1. For å forhindre og kontrollere kållarven, kålarmorm, kålsagflue, kålbladlus, kålborer, prodenia litura, spray med 80 % EC 1500-2000 ganger.

斜纹夜蛾

2. For å forhindre og kontrollere marihøna med tjueåtte stjerner, tobakkslarve, hvitflue, bomullsbolle, diamantryggmøll, lampemøll og armyorm, spray med 80 % EC 1000 ganger.

3. For å kontrollere røde edderkopper og bladlus, spray med 50 % EC 1000-1500 ganger.

4. For forebygging og behandling av kuttorm, gule stilkmeloner og gule biller, spray eller irriger røttene med 800-1000 ganger 80 % EC.

5.1000 ganger flytende, fokus på sprøyting av knopper, blomster, møre belger og malte blomster, spray 2-3 ganger.

 

Kontakt oss på e-post og telefon for mer informasjon og tilbud
Email:sales@agrobio-asia.com
WhatsApp og tlf: +86 15532152519


Innleggstid: 18. desember 2020