tribenuron-methyl

O lenei lipoti e tuʻuina atu ia te oe le poto masani i luga o le maketi o vailaʻau faʻasaina a Saina.Ose nusipepa ta'i masina ma e mafai ona la'u mai ile PDF format.O le vaitaimi o le lesitala e ta'i tausaga, ma o le aofa'i o lomiga e 12 e tu'uina atu i le au fai saofaga.
I tausaga talu ai nei, ua televave le faʻatupulaia o le gaosiga o herbicide a Saina, lea na faʻateleina ai le faʻatupulaia o manaoga o maketi i totonu ma fafo, ma o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o gaosiga i nai tausaga o lumanaʻi.
Ae ui i lea, o loʻo feagai pea le pisinisi ma le tele o luʻitau umi, e aofia ai le maualalo o le maketi, le lelei o le R&D faʻafaigaluegaina, faʻateleina tau ona o tulafono faʻapitoa a Saina, ma faʻateleina le faʻapalepale o fualaʻau i oloa autu e pei o le glyphosate.
Herbicide China News o le a fesoasoani ia te oe e faatumauina se tulaga maualuga i lenei suiga vave o maketi e ala i le lipotia o le laina atoa o fale gaosi otaota mai mea mataʻutia i le taumafaina mulimuli i le taimi moni.
Mo itula ofisa EST, fa'amolemole vala'au 1-917-300-0470 US/Kanata e leai se totogi ile 1-800-526-8630 GMT itula ofisa, fa'amolemole vala'au +353-1-416-8900


Taimi fa'asalalau: Sep-11-2020