Dosering og bruk av pyraklostrobin i ulike avlinger

Drue: Den kan brukes til forebygging og behandling av dunmugg, pulveraktig mugg, grå mugg, brun flekk, brunfarge av kolber og andre sykdommer.Normal dosering er 15 ml og 30 katter vann.

Sitrus: Den kan brukes mot antraknose, sandskall, skurv og andre sykdommer.Doseringen er 15 ml og 30 kg vann.Den har god kontrolleffekt på sitrusskorpe, harpikssykdom og svartråte.Hvis den brukes vekselvis med andre midler, kan den også forbedre kvaliteten på sitrus.

Pæretre: Bruk 20~30g per mu land, tilsett 60 katter vann for å sprøyte jevnt for å forhindre pæreskorper, og kan også blandes med soppdrepende midler som difenokonazol.

Eple: kontrollerer hovedsakelig soppsykdommer, som pulveraktig mugg, tidlig bladsykdom, bladflekk og så videre.Det er imidlertid viktig å merke seg at den er følsom for noen varianter av Gala.

Jordbær: Hovedforebyggingen er hovedsakelig hvitt pulver, dunmugg, bladflekk osv. Bruk pyrazol i tidlig fase når det ikke er sykdom, og bruk det senere når du bruker det igjen.Eksperimenter har vist at det er trygt for honningbier i blomstringsperioden under 25 ml vann, men det er også nødvendig å unngå påføring ved høy temperatur og lav temperatur, ellers vil det forårsake fytotoksisitet og kan ikke blandes med kobberpreparater.


Innleggstid: 27. juni 2022