De beste pre-luke ugressmidlene for plener og hager i 2021

Før du påfører ugress, er målet med å luke ugresset å hindre at ugresset kommer ut av jorden så tidlig som mulig.Den kan hindre uønskede ugressfrø i å spire før de kommer frem, så den er en gunstig partner mot ugress i plener, blomsterbed og til og med grønnsakshager.
Det beste ugressmiddelet før oppkomst vil variere, avhengig av størrelsen på området som må behandles og typen ugress gartneren ønsker å drepe.Lær på forhånd hva du skal se etter når du kjøper ugressmidler før spiring, og finn ut hvorfor følgende produkter kan bidra til å forhindre skadelig ugress i år.
Ugressmidler før oppvekst er svært egnet for plener og hager der ideelle gress og planter er etablert.Gartnere bør imidlertid ikke bruke disse produktene der de planlegger å plante gunstige frø, for eksempel blomstring fra frø eller plante grønnsaker eller såing på plenen.Disse produktene varierer i form, styrke og type ingredienser.Mange er merket som "ugressmidler".Les videre for å finne ut mer om disse og andre viktige faktorer du bør vurdere når du velger det beste ugressmiddelet før fremvekst.
Det er to hovedformer for ugressmidler før oppkomst: flytende og granulære.Selv om de alle fungerer på samme måte (ved å forhindre at ugress kommer opp fra bakken), kan utleiere og gartnere foretrekke å bruke den ene formen fremfor den andre.Begge typer vil bidra til å redusere behovet for manuell luking.
I motsetning til mange ugressmidler etter oppvekst, er ikke ugressmidler før oppvekst rettet mot ulike typer planter, men på ulike vekststadier.Det vil forhindre at frø utvikler seg til røtter eller skudd før de kommer frem, men vil ikke skade røttene til større planter.På samme måte vil ugressmidler før oppkomst ikke drepe røttene til flerårig ugress som kan være under jorden, for eksempel spiralugress eller magisk ugress.Dette kan forårsake forvirring for gartnere, som ser ugress dukke opp etter påføring av ugressmidler før fremvekst.For å eliminere flerårig ugress, er det best å vente til det kommer ut av jorden før du behandler dem direkte med ugressmidler etter fremveksten.
Selv om mange ugressmidler før fremvekst hindrer de fleste frø i å spire, kan noen ugressfrø (som verbena) overleve visse svakere typer ugressmidler før oppvekst.Derfor kombinerer produsenter vanligvis to eller flere av følgende typer preemergence ugressmidler i ett produkt.
Ugressmidler før oppspiring danner en barriere i jorda for å forhindre at ugrasfrø spirer vellykket.Vanlige produkter kan beskytte et område i 1 til 3 måneder, men noen produkter kan til og med gi lengre kontrollperioder.Mange produsenter anbefaler å bruke pre-emergent ugressmiddelprodukter om våren når forsythia-blomster begynner å falme om våren, og deretter påføre dem på nytt tidlig på høsten for å forhindre at blåst ugressfrø spirer.Selv om bruk av forspireplanter kanskje ikke hindrer alt ugress i å spire, selv om det bare brukes en gang i året, kan de fleste av dem elimineres.
Når de brukes som anvist, er de fleste ugressmiddelprodukter før oppblomstring trygge.Nøkkelen til å maksimere sikkerheten er å planlegge og søke når barn og kjæledyr er borte.
For å være førstevalget bør ugressmidler før oppblomstring hindre ulike ugress i å spire og gi instruksjoner som er enkle å følge.Selv om det beste ugressmiddelet før oppblomstring vil variere avhengig av behandlingsstedet (som en plen eller grønnsakshage), bør det stoppe ugresstypene som mest sannsynlig finnes i disse spesifikke områdene.Alle de følgende produktene vil redusere manuell luking og bidra til å unngå ugrasbehandlinger etter spiring.
De som leter etter et effektivt pre-emergent ugressmiddel for å forhindre verbena på plener, blomsterbed og andre plantebed og border, alt de trenger er Quali-Pro Prodiamine 65 WDG pre-emergent ugressmiddel.Dette produktet av profesjonell kvalitet har et granulært konsentrat på 5 pund.Den er designet for å fortynne og sprøyte den på plener, under trær, og busker og busker ved hjelp av en pumpesprøyte.
I tillegg til å kontrollere hestegress, kan denne pre-emergensen også kontrollere andre plagsomme ugress, inkludert røkelse, andemat og euphorbia.Propylendiamin er en aktiv ingrediens;for best resultat, bruk dette produktet om våren og høsten.
Bruk av Miracle-Gro hageugressmiddel kan redusere lukeoppgavene uten å bruke mye penger.Denne granulære pre-emergence-knoppen kommer fra en kjent produsent, og viktigst av alt, prisen er rimelig.Toppen av den praktiske shakeren er plassert i en vanntank på 5 pund, som lett kan spre partiklene rundt eksisterende planter.
Miracle-Gro ugrasbeskyttelse fungerer best når den brukes tidlig i vekstperioden og kan hindre ugrasfrø i å spire i opptil 3 måneder.Den kan brukes i blomsterbed, busker og grønnsakshager, men den anbefales ikke for å bekjempe ugress i plener.


Innleggstid: 19. april 2021