Kukurica bola postriekaná insekticídmi a fungicídmi, musím nasledujúci deň postriekať herbicídy?

Hmyzí škodcovia môžu vážne ovplyvniť rast kukurice a insekticídy na kukuricu môžu účinne a bezpečne kontrolovať rôznych škodcov.Takže ak bola kukurica postriekaná insekticídmi a fungicídmi, musíme nasledujúci deň postriekať herbicídy?

V prvom rade záleží na tom, aké zloženie pesticídu bolo použité deň predtým a aké zloženie herbicídu bolo použité nasledujúci deň.

Ak by to bol deň predtým fungicíd na prevenciu chorôb, tak by to bolo v poriadku.Nasledujúci deň môžete použiť herbicíd;Ak bol insekticíd použitý deň predtým, závisí od situácie.

 

V jednom prípade nie je možné postemergentný herbicíd použiť nasledujúci deň.

Je potrebné splniť dve podmienky.Jedným z nich je, že insekticídna zložka je organický fosfor.Typ (napríklad chlorpyrifos alebo phoxim), druhý je, že herbicídna zložka obsahuje nicosulfuron.Keď sú splnené tieto dve podmienky, herbicíd nie je možné použiť nasledujúci deň, pretože je ľahké spôsobiť poškodenie herbicídom, má vplyv na úrodu kukurice.Správny spôsob je urobiť medzi nimi 7-dňový interval.Toto je veľmi dôležité.Dúfam, že každý bude venovať pozornosť.

 

Po druhé, či je možné herbicídy postriekať nasledujúci deň, závisí od zmien počasia.

Ak je na druhý deň dážď alebo veterné počasie, nie je vhodné postrek herbicídmi.Pod podmienkou splnenia predchádzajúceho každý vie, že daždivé dni sú Ak nemôžete používať žiadne pesticídy, nehovoriac o odpade, je ľahké vyvolať fytotoxicitu a vo veternom počasí nemôžete používať herbicídy.

herbicídy na kukuricu

Pre viac informácií a cenovú ponuku nás kontaktujte emailom a telefonicky

Email:sales@agrobio-asia.com

WhatsApp a Tel: +86 15532152519


Čas odoslania: 02. december 2020