Ua uma ona sausauina saga i iniseti ma fungicides, pe tatau ea ona ou fufuluina i herbicides i le aso e sosoo ai?

O iniseti fa'ama'i e mafai ona matua a'afia ai le tupu a'e o sana, ma e mafai e vailaau fa'ama'i sana ona pulea lelei ma saogalemu fa'ama'i fa'ama'i eseese.Afai la ua uma ona sausauina sana i iniseti ma fungicides, e tatau ona tatou fuga i le herbicides i le aso e sosoo ai?

Muamua lava, e fa'alagolago i le tu'ufa'atasiga o vaila'au na fa'aaogaina i le aso na muamua atu ma po'o le a le tu'ufa'atasiga o le herbicide na fa'aaogaina i le aso na soso'o ai.

Afai o se fungicide i le aso na muamua atu e puipuia ai faʻamaʻi, o lona uiga e lelei.O le aso e sosoo ai e mafai ona e faʻaaogaina le herbicide;Afai na faʻaaogaina le iniseti i le aso na muamua atu, e faʻalagolago i le tulaga.

 

I se tasi tulaga, e le mafai ona faʻaaogaina le herbicide pe a uma ona tupu i le aso e sosoo ai.

E lua tulaga e tatau ona ausia.O le tasi o le vaega o le iniseti o le phosphorus organik.Ituaiga (pei o le chlorpyrifos poʻo le phoxim), lona lua o le vailaʻau faʻamaʻi o loʻo i ai nicosulfuron.Pe a ausia nei tulaga e lua, e le mafai ona faʻaaogaina le herbicide i le aso e sosoo ai, aua e faigofie ona gaosia le faʻaleagaina o le herbicide , E i ai se aʻafiaga i fua o sana.O le auala sa'o o le faia lea o le va o le 7 aso i le va o le lua.E taua tele lenei mea.Ou te faamoemoe o le a gauai mai tagata uma.

 

Lona lua, pe mafai ona fa'asusu vaila'au i le aso e soso'o ai, e fa'atatau i suiga o le tau.

Afai e timu po'o matagi le tau i le aso e soso'o ai, e le talafeagai le fa'asalaina o vaila'au.I lalo o le tuutuuga o le feiloai i le muamua, e iloa e tagata uma o aso timu e Afai e le mafai ona e faʻaaogaina ni vailaau faʻasaina, ae le gata i lea o otaota, e faigofie ona maua mai le phytotoxicity, ma e le mafai ona e faʻaogaina vailaʻau i le tau matagi.

vaila'au i luga o sana

Fa'afeso'ota'i matou ile imeli ma le telefoni mo nisi fa'amatalaga ma upusii

Email:sales@agrobio-asia.com

WhatsApp ma Telefoni: +86 15532152519


Taimi meli: Tes-02-2020