Pameran

  • Pameran CACW - 2023 Réngsé Berhasil!

    Pameran CACW - 2023 Réngsé Berhasil!

    Pameran CACW - 2023 Réngsé Berhasil! Acara éta narik 1,602 pabrik atanapi perusahaan ti sakumna dunya, sareng jumlah kumulatif sémah langkung ti juta.Dina paméran kolega urang papanggih jeung konsumén jeung ngabahas patarosan ngeunaan ragrag orders.Customer h...
    Maca deui
  • Uleman Pameran- Pameran Internasional pikeun Pertanian

    Uleman Pameran- Pameran Internasional pikeun Pertanian

    Kami Shijiazhuang Agro Biotechnology Co., Ltd., khusus dina produksi sareng penjualan produk péstisida, sapertos péstisida, herbisida, fungisida sareng régulator pertumbuhan pepelakan.Ayeuna kami tulus ngajak anjeun nganjang ka stand kami di Astana, Kazakhstan - Pameran Internasional pikeun Agric...
    Maca deui