Изложба

 • Изложбата CACW - 2023 година заврши успешно!

  Изложбата CACW - 2023 година заврши успешно!

  Изложбата CACW – 2023 заврши успешно! Настанот привлече 1.602 фабрики или компании од целиот свет, а кумулативниот број на посетители е повеќе од милиони.На изложбата нашите колеги се среќаваат со клиентите и разговараат за прашањето за есенските нарачки. Клиентот h...
  Прочитај повеќе
 • Покана за изложба - Меѓународна изложба за земјоделство

  Покана за изложба - Меѓународна изложба за земјоделство

  Ние сме Shijiazhuang Agro Biotechnology Co., Ltd., специјализирани за производство и продажба на производи од пестициди, како што се пестициди, хербициди, фунгициди и регулатори за раст на растенијата.Сега искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд во Астана, Казахстан – Меѓународна изложба за земјоделски...
  Прочитај повеќе