Вести од компанијата

 • Изложбата Колумбија - 2023 година заврши успешно!

  Изложбата Колумбија - 2023 година заврши успешно!

  Нашата компанија неодамна се врати од изложбата во Колумбија во 2023 година и со задоволство известуваме дека тоа беше неверојатен успех.Имавме можност да ги прикажеме нашите врвни производи и услуги пред глобалната публика и добивме огромен број на позитивни повратни информации и интерес.Поранешниот ...
  Прочитај повеќе
 • Одиме во паркот за да направиме еднодневна турнеја

  Одиме во парк за да направиме еднодневна турнеја Целиот тим реши да се одмори од нашите напорни животи и да започне еднодневна турнеја до прекрасниот парк на реката Хутуо.Тоа беше одлична можност да уживате во сончевото време и малку да се забавувате.Опремени со нашите камери...
  Прочитај повеќе
 • Тим-билдинг триумф!Незаборавно патување на компанијата Ageruo Biotech во Кингдао

  Тим-билдинг триумф!Незаборавно патување на компанијата Ageruo Biotech во Кингдао

  Кингдао, Кина - Во приказ на другарство и авантура, целиот тим на компанијата Ageruo тргна на возбудливо патување во живописниот крајбрежен град Кингдао минатата недела.Ова оживувачко патување служеше не само како многу неопходен одмор од секојдневните рутини, туку ...
  Прочитај повеќе
 • Добредојдовте пријатели од Узбекистан!

  Добредојдовте пријатели од Узбекистан!

  Денеска во нашата компанија дојде еден пријател од Узбекистан и неговиот преведувач, кои за прв пат ја посетуваат нашата компанија.Овој пријател од Узбекистан, со кој работеше во индустријата за пестициди долги години. Одржува тесна соработка со многу добавувачи во Чин...
  Прочитај повеќе
 • Изложбата CACW - 2023 година заврши успешно!

  Изложбата CACW - 2023 година заврши успешно!

  Изложбата CACW – 2023 заврши успешно! Настанот привлече 1.602 фабрики или компании од целиот свет, а кумулативниот број на посетители е повеќе од милиони.На изложбата нашите колеги се среќаваат со клиентите и разговараат за прашањето за есенските нарачки. Клиентот h...
  Прочитај повеќе
 • Ќе одиме на изложба CACW - 2023 година

  Ќе одиме на изложба CACW - 2023 година

  Кинеската меѓународна агрохемиска конференција Недела 2023 (CACW2023) ќе се одржи за време на 23-та кинеска меѓународна изложба за агрохемиска и заштита на културите (CAC2023) во Шангај.CAC е основана во 1999 година, сега стана најголема изложба во светот.Одобрено е и ...
  Прочитај повеќе
 • Технологија за детална употреба DA-6

  Прво, главната функција DA-6 е регулатор на раст на растенијата со широк спектар, кој може да ја регулира рамнотежата на водата во растенијата, а со тоа да ја подобри отпорноста на суша и ладна отпорност на растенијата;забрзување на растот и диференцијацијата на точките на раст, промовирање на ртење на семето, промовирање ...
  Прочитај повеќе