Lajmet e Kompanisë

 • Ekspozita Columbia - 2023 Përfundoi me sukses!

  Ekspozita Columbia - 2023 Përfundoi me sukses!

  Kompania jonë u kthye kohët e fundit nga Ekspozita e Kolumbisë 2023 dhe ne jemi të kënaqur të raportojmë se ishte një sukses i jashtëzakonshëm.Ne patëm mundësinë të shfaqnim produktet dhe shërbimet tona më të fundit para një audiencë globale dhe morëm një sasi të madhe reagimesh pozitive dhe interesash.Ish...
  Lexo më shumë
 • Ne po shkojmë në park për të bërë një turne njëditor

  Po shkojmë në park për të bërë një turne njëditor I gjithë ekipi vendosi të pushonte nga jeta jonë e ngarkuar dhe të niste një turne njëditor në parkun e bukur të lumit Hutuo.Ishte një mundësi e përkryer për të shijuar motin me diell dhe për t'u argëtuar.E pajisur me kamerat tona...
  Lexo më shumë
 • Triumfi për ndërtimin e ekipit!Udhëtimi i paharrueshëm i kompanisë Ageruo Biotech në Qingdao

  Triumfi për ndërtimin e ekipit!Udhëtimi i paharrueshëm i kompanisë Ageruo Biotech në Qingdao

  Qingdao, Kinë - Në një shfaqje miqësie dhe aventure, i gjithë ekipi i kompanisë Ageruo nisi një udhëtim emocionues në qytetin piktoresk bregdetar të Qingdao javën e kaluar.Ky udhëtim gjallërues shërbeu jo vetëm si një pushim shumë i nevojshëm nga rutinat e përditshme, por...
  Lexo më shumë
 • Mirë se vini miq nga Uzbekistani!

  Mirë se vini miq nga Uzbekistani!

  Sot një mik nga Uzbekistani dhe përkthyesi i tij erdhën në kompaninë tonë, dhe ata po vizitojnë kompaninë tonë për herë të parë.Ky mik nga Uzbekistani, me të cilin ka punuar në industrinë e pesticideve për shumë vite. Ai mban bashkëpunim të ngushtë me shumë furnitorë në Chin...
  Lexo më shumë
 • Ekspozita CACW - 2023 Përfundoi me sukses!

  Ekspozita CACW - 2023 Përfundoi me sukses!

  Ekspozita CACW – 2023 Përfundoi me Sukses! Ngjarja tërhoqi 1,602 fabrika ose kompani nga e gjithë bota, dhe numri kumulativ i vizitorëve është më shumë se milion.Në ekspozitë kolegët tanë takohen me klientët dhe diskutojnë pyetjen rreth porosive të vjeshtës. Klienti h...
  Lexo më shumë
 • Ne do të shkojmë në Ekspozitën CACW - 2023

  Ne do të shkojmë në Ekspozitën CACW - 2023

  Java e Konferencës Ndërkombëtare të Kinës Agrokimike 2023 (CACW2023) do të mbahet gjatë Ekspozitës së 23-të Ndërkombëtare të Kinës për Mbrojtjen Agrokimike dhe të Kulturave (CAC2023) në Shangai.CAC u themelua në vitin 1999, tani ajo është zhvilluar duke u bërë ekspozita më e madhe në botë.Është miratuar gjithashtu...
  Lexo më shumë
 • Teknologjia e përdorimit të detajuar DA-6

  Së pari, funksioni kryesor DA-6 është një rregullator i rritjes së bimëve me spektër të gjerë, i cili mund të rregullojë ekuilibrin e ujit në bimë, duke përmirësuar kështu rezistencën ndaj thatësirës dhe rezistencën ndaj të ftohtit të bimëve;përshpejtimi i rritjes dhe diferencimit të pikave të rritjes, nxitja e mbirjes së farës, nxitja e ...
  Lexo më shumë