Produkte të reja

Rekomandoni produkte

Emamectin Benzoate është një lloj insekticidi që i përket familjes së komponimeve të avermektinës.Përdoret zakonisht në bujqësi për të kontrolluar dëmtuesit e ndryshëm si shushunjat, gjethet dhe thrips në kultura të tilla si perimet, frutat dhe bimët zbukuruese.Emamectin Benzoate punon duke u lidhur me qelizat nervore të insektit dhe duke shkaktuar paralizë, e cila përfundimisht çon në vdekjen e insektit

Emamectin Benzoate5%WDG

Emamectin Benzoate është një lloj insekticidi që i përket familjes së komponimeve të avermektinës.Përdoret zakonisht në bujqësi për të kontrolluar dëmtuesit e ndryshëm si shushunjat, gjethet dhe thrips në kultura të tilla si perimet, frutat dhe bimët zbukuruese.Emamectin Benzoate punon duke u lidhur me qelizat nervore të insektit dhe duke shkaktuar paralizë, e cila përfundimisht çon në vdekjen e insektit
GA3, i njohur gjithashtu si acidi Giberelic, është një hormon bimor i natyrshëm që rregullon aspekte të ndryshme të rritjes dhe zhvillimit të bimëve.GA3 përdoret gjerësisht në bujqësi dhe hortikulturë për të nxitur rritjen e bimëve, për të rritur rendimentet e të korrave dhe për të përmirësuar cilësinë e frutave dhe perimeve.

GA3

GA3, i njohur gjithashtu si acidi Giberelic, është një hormon bimor i natyrshëm që rregullon aspekte të ndryshme të rritjes dhe zhvillimit të bimëve.GA3 përdoret gjerësisht në bujqësi dhe hortikulturë për të nxitur rritjen e bimëve, për të rritur rendimentet e të korrave dhe për të përmirësuar cilësinë e frutave dhe perimeve.
Glyphosate është një herbicid që përdoret gjerësisht në bujqësi dhe kopshtari për të kontrolluar rritjen e bimëve të padëshiruara, si barërat e këqija dhe barërat.Ajo funksionon duke frenuar një enzimë të quajtur EPSP sintaza, e cila është e përfshirë në prodhimin e aminoacideve thelbësore në bimë.Si rezultat, bimët e trajtuara me glyphosate gradualisht vdesin.

Glyphosate 480g/l SL

Glyphosate është një herbicid që përdoret gjerësisht në bujqësi dhe kopshtari për të kontrolluar rritjen e bimëve të padëshiruara, si barërat e këqija dhe barërat.Ajo funksionon duke frenuar një enzimë të quajtur EPSP sintaza, e cila është e përfshirë në prodhimin e aminoacideve thelbësore në bimë.Si rezultat, bimët e trajtuara me glyphosate gradualisht vdesin.
Mancozeb është një fungicid që përdoret zakonisht në bujqësi për të kontrolluar një gamë të gjerë sëmundjesh kërpudhore në kultura të tilla si perimet, frutat, drithërat dhe bimët zbukuruese.Është një fungicid me spektër të gjerë që vepron duke ndërhyrë në metabolizmin e kërpudhave, duke i penguar ato të rriten dhe të riprodhohen.

Mancozeb80%WP

Mancozeb është një fungicid që përdoret zakonisht në bujqësi për të kontrolluar një gamë të gjerë sëmundjesh kërpudhore në kultura të tilla si perimet, frutat, drithërat dhe bimët zbukuruese.Është një fungicid me spektër të gjerë që vepron duke ndërhyrë në metabolizmin e kërpudhave, duke i penguar ato të rriten dhe të riprodhohen.

KATEGORIA E PRODUKTEVE

PËR NE

Shijiazhuang Ageruo biotech Co, Ltd, ndodhet në qytetin Shijiazhuang, kryeqyteti provincial i Hebeit.Ne jemi specializuar kryesisht në pesticide, herbicide dhe fungicide.Produktet variojnë nga materiali teknik deri te mallrat e prodhuara, nga formulimet e vetme deri tek ato të përziera.ne jemi gjithashtu dukshëm superiorë në paketimin me volum të vogël, duke përmbushur kërkesa të ndryshme blerjeje.
ABONIM