Kimikatet bujqësore Fungicide Kasugamycin me cilësi të lartë 8% WP Çmimi i ulët

Përshkrim i shkurtër:

  • Kasugamicina është një metabolit i prodhuar nga aktinomicetet, me përthithje të fortë të brendshme dhe stabilitet të mirë.
  • Ka efekte të dyfishta të parandalimit dhe trajtimit në antraknozën e duhanit.
  • Mekanizmi i veprimit të tij është të pengojë sintezën e proteinave të qelizave bakteriale, duke ndikuar kështu në zgjatjen e micelieve dhe duke shkaktuar granulimin e qelizave.
  • MOQ: 500 kg
  • Mostra: Mostra falas
  • Paketa: Personalizuar

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Kimikatet bujqësore Fungicide me cilësi të lartëKasugamicina8% WP Çmimi i ulët

Shijiazhuang Ageruo Biotech

Prezantimi

Përbërësit aktivë Kasugamicina
Numri CAS 19408-46-9
Formula molekulare C14H25N3O9
Klasifikimi Rregullatori i rritjes së bimëve
Emri i markës Ageruo
Afati i ruajtjes 2 vjet
Pastërti 8% WP
Shtetit Pluhur
Etiketa Të personalizuara
Formulimet 2% AS;20% WDG;6% SL;2% SL;6% WP;10% SG
Produkti me formulim të përzier Kasugamycin 5% + azoksistrobin 30% WG

Kasugamycin 2% + tiodiazol bakër 18% SC

Kasugamycin 3% + Abietate bakri 15% SC

Kasugamycin 3% + bronopol 27% WDG

Kasugamycin 0,5% + metalaksil-M 0,2 GR

Kasugamycin 3% + oksinë-bakër 33% SC

Kasugamycin 0,5% + metalaksil-M 0,2% GR

Kasugamycin 2% + sulfat kalciumi bakri 68% WDG

Kasugamycin 1% + fenoxanil 20% SC

Kasugamicin 1,8% + tetramicinë 0,2% SL

Mënyra e Veprimit

Kasugamicina i përket baktericidit antibiotik bujqësor me toksicitet të ulët, i cili ka përshkueshmëri të brendshme të përthithjes dhe efekte parandaluese dhe kuruese.Mekanizmi i tij është të ndërhyjë në sistemin esterazë të metabolizmit të aminoacideve të baktereve patogjene, të shkatërrojë biosintezën e proteinave, të pengojë rritjen e miceli dhe të shkaktojë granulimin e qelizave, në mënyrë që bakteret patogjene të humbasin aftësinë për t'u riprodhuar dhe infektuar, duke arritur kështu qëllimin. vrasjen e baktereve patogjene dhe parandalimin e sëmundjeve.

Të lashtat 2

propikonazoli në fungicid

Përdorimi i metodës

Formulimet

Emrat e kulturave

Sëmundje e synuar 

Dozimi

mënyra e përdorimit

20% WDG

Kastravec

Keratoza bakteriale

225-300g/ha.

Spërkatni

Oriz

Shpërthim orizi

195-240g/ha.

Spërkatni

Pjeshkë

Perforimi i kloazmës

2000-3000 herë të lëngshme

Spërkatni

6% WP

Oriz

Shpërthim orizi

502.5-750ml/ha.

Spërkatni

Duhani

Antraksi

600-750g/ha.

Spërkatni

Patate

Sëmundja e këmbës së zezë

15-25 g/100 kg fara

Përgatitja e patates për farat

Kontaktoni

Shijiazhuang-Ageruo-Biotech-4(1)


  • E mëparshme:
  • Tjetër: