Ekspozita

 • Ekspozita CACW - 2023 Përfundoi me sukses!

  Ekspozita CACW - 2023 Përfundoi me sukses!

  Ekspozita CACW – 2023 Përfundoi me Sukses! Ngjarja tërhoqi 1,602 fabrika ose kompani nga e gjithë bota, dhe numri kumulativ i vizitorëve është më shumë se milion.Në ekspozitë kolegët tanë takohen me klientët dhe diskutojnë pyetjen rreth porosive të vjeshtës. Klienti h...
  Lexo më shumë
 • Ftesë për ekspozitë- Ekspozita Ndërkombëtare për Bujqësi

  Ftesë për ekspozitë- Ekspozita Ndërkombëtare për Bujqësi

  Ne jemi Shijiazhuang Agro Biotechnology Co., Ltd., e specializuar në prodhimin dhe shitjen e produkteve të pesticideve, të tilla si pesticide, herbicide, fungicide dhe rregullatorë të rritjes së bimëve.Tani ju ftojmë sinqerisht të vizitoni stendën tonë në Astana, Kazakistan - Ekspozita Ndërkombëtare për Bujqësinë...
  Lexo më shumë