Ekspozitat Turqi 2023 11.22-11.25

Së fundmi kompania jonë mori pjesë me sukses në ekspozitën turke.Kjo ishte një përvojë shumë emocionuese!Në ekspozitë, ne shfaqëm produktet tona të besueshme të pesticideve dhe shkëmbyem përvojë dhe njohuri me lojtarë të industrisë nga rajone të ndryshme anembanë botës.

土耳其展览会-拷贝_08

Në ekspozitë, ne prezantuam produktet dhe funksionet tona të pesticideve për vizitorët, duke përfshirë qëndrueshmërinë e tyre dhe mbrojtjen e mjedisit.Ne diskutojmë gjithashtu me profesionistë në të gjithë industritë se si produktet tona pesticide përdoren në bujqësi për të siguruar që fermerët të kenë korrje më të mira dhe të rrisin produktivitetin.

土耳其展览会-拷贝_02

I jemi shumë mirënjohës organizatorëve të Show Turk dhe të gjithë pjesëmarrësve që na dhanë këtë mundësi unike.Duke marrë pjesë në këtë ekspozitë, ne jemi në gjendje të kuptojmë më thellë nevojat dhe tendencat e tregut turk të produkteve bujqësore dhe të zgjerojmë rrjetin tonë të biznesit në rajon.

土耳其展览会-拷贝_04

Kompania jonë e pesticideve do të vazhdojë të sjellë informacionin dhe teknologjinë më të fundit dhe më të mirë për klientët në mbarë botën.Ne jemi të përkushtuar të përmirësojmë vazhdimisht cilësinë e produktit dhe t'u ofrojmë klientëve shërbime të shkëlqyera dhe mbështetje të rëndësishme.Ne besojmë se përmes punës së palodhur dhe inovacionit, ne do të japim kontribute më të mira në tregun global bujqësor.

土耳其展览会-拷贝_06

Në fund, dua të falënderoj sërish organizatorët dhe pjesëmarrësit e ekspozitës turke, si dhe të gjithë punonjësit e kompanisë sonë.Ne jemi të sigurt për sukses më të madh në përpjekjet tona të ardhshme.


Koha e postimit: Nëntor-27-2023