Lufenuron nyerang sistem saraf serangga lan mites, nyebabake paralysis ing jam.

laris Emamectin benzoate 30% etc.

Lufenuron nyerang sistem saraf serangga lan mites, nyebabake paralysis ing jam.
Kualitas thiamethoxam 10% + Z-9-tricosene 0,05% WG fly nyababaken fly umpan CAS: 153719-23-4

Thiamethoxam 10% + Z-9-tricosene 0,05% WG fly nyababaken umpan fly

Kualitas thiamethoxam 10% + Z-9-tricosene 0,05% WG fly nyababaken fly umpan CAS: 153719-23-4

PRODUCTS anyar kita

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shijiazhuang Ageruo Biotech Co., Ltd dumunung ing Shijiazhuang City, ibukutha provinsi Hebei. We utamané specialized ing obat omo, herbisida lan fungicides. Produk kisaran saka materi technical kanggo diprodhuksi barang, saka siji kanggo nyampur formulasi. kita uga unggul Ngartekno ing packing volume cilik, patemon panjalukan tuku beda.
SUBSCRIBE