Нови Продукти

Препорачај производи

Емамектин бензоат е вид на инсектицид кој припаѓа на семејството на соединенија авермектин.Најчесто се користи во земјоделството за контрола на разни штетници како што се гасеници, минувачи на лисја и тхиди во култури како зеленчук, овошје и украсни растенија.Емамектин бензоат делува така што се врзува за нервните клетки на инсектот и предизвикува парализа, што на крајот доведува до смрт на инсектот

Емамектин бензоат 30% WDG

Емамектин бензоат е вид на инсектицид кој припаѓа на семејството на соединенија авермектин.Најчесто се користи во земјоделството за контрола на разни штетници како што се гасеници, минувачи на лисја и тхиди во култури како зеленчук, овошје и украсни растенија.Емамектин бензоат делува така што се врзува за нервните клетки на инсектот и предизвикува парализа, што на крајот доведува до смрт на инсектот
ГА3, исто така познат како Гиберелинска киселина, е природно настанат растителен хормон кој ги регулира различните аспекти на растот и развојот на растенијата.GA3 е широко користен во земјоделството и хортикултурата за да се промовира растот на растенијата, да се зголеми приносот на културите и да се подобри квалитетот на овошјето и зеленчукот.

ГА3

ГА3, исто така познат како Гиберелинска киселина, е природно настанат растителен хормон кој ги регулира различните аспекти на растот и развојот на растенијата.GA3 е широко користен во земјоделството и хортикултурата за да се промовира растот на растенијата, да се зголеми приносот на културите и да се подобри квалитетот на овошјето и зеленчукот.
Глифосат е хербицид кој широко се користи во земјоделството и градинарството за да го контролира растот на несаканите растенија, како што се плевелите и тревите.Работи со инхибиција на ензимот наречен EPSP синтаза, кој е вклучен во производството на есенцијални амино киселини во растенијата.Како резултат на тоа, растенијата третирани со глифосат постепено изумираат.

Глифосат 480g/l SL

Глифосат е хербицид кој широко се користи во земјоделството и градинарството за да го контролира растот на несаканите растенија, како што се плевелите и тревите.Работи со инхибиција на ензимот наречен EPSP синтаза, кој е вклучен во производството на есенцијални амино киселини во растенијата.Како резултат на тоа, растенијата третирани со глифосат постепено изумираат.
Манкозеб е фунгицид кој вообичаено се користи во земјоделството за контрола на широк спектар на габични заболувања кај култури како зеленчук, овошје, житарки и украсни растенија.Тоа е фунгицид со широк спектар кој делува така што го попречува метаболизмот на габите, спречувајќи го нивниот раст и репродукција.

Mancozeb80%WP

Манкозеб е фунгицид кој вообичаено се користи во земјоделството за контрола на широк спектар на габични заболувања кај култури како зеленчук, овошје, житарки и украсни растенија.Тоа е фунгицид со широк спектар кој делува така што го попречува метаболизмот на габите, спречувајќи го нивниот раст и репродукција.

КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОД

ЗА НАС

Shijiazhuang Ageruo biotech Co., Ltd се наоѓа во градот Shijiazhuang, главниот град на провинцијата Хебеи.Ние главно се специјализиравме за пестициди, хербициди и фунгициди.Производите се движат од технички материјал до производни производи, од единечни до мешани формулации.ние сме исто така значително супериорни во пакувањето со мал обем, исполнувајќи различни барања за купување.
ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ