Lufenuron nyerang Sistim saraf serangga jeung mites, ngabalukarkeun paralisis dina jam.

jual pangalusna Emamectin bénzoat 30% WDG

Lufenuron nyerang Sistim saraf serangga jeung mites, ngabalukarkeun paralisis dina jam.
kualitas luhur thiamethoxam 10% + Z-9-tricosene 0.05% WG laleur killing laleur bait CAS: 153719-23-4

Thiamethoxam 10% + Z-9-tricosene 0.05% WG laleur killing bait laleur

kualitas luhur thiamethoxam 10% + Z-9-tricosene 0.05% WG laleur killing laleur bait CAS: 153719-23-4

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Shijiazhuang Ageruo Biotéh Co., Ltd ieu lokasina di Shijiazhuang Kota, ibukota propinsi tina Hebei. Urang utamana husus on péstisida, herbisida na fungicides. Produk Bulan tina bahan teknis pikeun barang dijieun, ti single nyampur formulasi. kami oge punjul nyata di packing volume leutik, nohonan requests beuli béda.
ngalanggan